ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Βαλίτσα διακοπών: Πως να ντυθείτε έξυπνα, χωρίς να την υπεργεμίσετε

    Το καλοκαίρι έφτασε δυναμικά κι έρχεται για ακόμα μια χρονιά να μοιράσει μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Οι διακοπές που μπορεί να είχατε προγραμματίσει εδώ και καιρό, κοντοζυγώνουν, οπότε ήρθε η στιγμή να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας με τα πιο hot καλοκαιρινά outfits. Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, το πακετάρισμα μπορεί να σας φανεί δυσκολότερο απ’ όσο το είχατε υπολογίσει και η βαλίτσα διακοπών να μην κλείσει ποτέ.

    Παρόλα αυτά, δε χρειάζεται να πανικοβληθείτε, ούτε να κάνετε “εκπτώσεις” στο στυλ σας, παρά μόνο να ακολουθήσετε μερικές έξυπνες στρατηγικές και συμβουλές, που θα κάνουν το καλοκαιρινό ντύσιμο απόλαυση. Πάμε να τις εξετάσουμε μαζί!

    Τι να φορέσω στις διακοπές για να να κλείσει η βαλίτσα διακοπών

    Επιλέξτε τα πολυχρηστικά σας ρούχα

    Σίγουρα, λίγο-πολύ, κατά τη διάρκεια του πακεταρίσματος, θα έχετε έρθει αντιμέτωπες με μια υπερφορτωμένη βαλίτσα, η οποία “ασφυκτιά” και δυσκολεύεται να κλείσει. Ακόμα κι αν κάτσετε πάνω της (το γνωστό τρικ που βλέπουμε στις ταινίες), είτε τραβήξετε με περισσότερη δύναμη το φερμουάρ (με το ρίσκο να το χαλάσετε), ίσως πρέπει να αναλογιστείτε ποιά κομμάτια από τα ρούχα σας, μπορούν να λειτουργήσουν ως “μπαλαντέρ”.

    Εξάλλου, μια από τις πιο διασκεδαστικές πτυχές της μόδας, είναι η αξιοποίηση ενός συγκεκριμένου fashion item, σε διαφορετικά outfits. Έτσι λοιπόν, αν προορίζατε τα γυναικεία καλοκαιρινά φορέματα μόνο για τις βραδινές σας εξόδους, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να τα ενσωματώσετε και στις πρωινές ή απογευματινές σας εμφανίσεις. Για παράδειγμα, ένα λευκό φόρεμα, λειτουργεί άψογα ως cover-up πάνω από το μαγιό, ενώ με ένα κομψό σανδάλι ή ένα ψηλό πέδιλο, μπορεί να μεταμορφώσει το σύνολο σε ένα γοητευτικό summer look! Και το καλύτερο; Το δροσερό και ελαφρύ τους ύφασμα, θα επιτρέπει και στο σώμα, αλλά και στη βαλίτσα διακοπών σας να αναπνέει!

    Βαλίτσα διακοπών: Πως να ντυθείτε έξυπνα, χωρίς να την υπεργεμίσετε

    Προτιμήστε ρούχα που συνδυάζονται εύκολα

    Είναι γεγονός, ότι το καλοκαίρι δίνει πολλές στυλιστικές ευκαιρίες για τα πιο δυναμικά outfits. Άλλωστε, αυτή η εποχή είναι ιδανική για να πειραματιστείτε με τολμηρούς συνδυασμούς, έντονα χρώματα και ζωηρά μοτίβα και σχέδια. Εσείς μπορεί να τα θεωρείτε άκρως ελκυστικά, η βαλίτσα σας όμως δεν μπορεί να “πει” το ίδιο. Τα floral ή τα animal prints, δεν μπορούν να φορεθούν με την ίδια ευκολία. Ειδικά, αν δε θέλετε να γίνετε “outfit repeater”, τότε θα πρέπει να στραφείτε προς τις πιο basic, αλλά ευκολοφόρετες επιλογές.

    Οι fashion experts αποθεώνουν τα ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αντί να πάρετε μαζί σας εκείνη την πολύχρωμη παντελόνα, προτιμήστε ένα σικάτο, λινό παντελόνι σε γήινες αποχρώσεις, το οποίο θα ταιριάξει άψογα με τα περισσότερα μπλουζάκια σας.

    Αντίστοιχα, αντί να επιλέξετε τα πιο ιδιαίτερα tops σας, κινηθείτε σε πιο ασφαλή στυλιστικά μονοπάτια και διαλέξτε αυτά που δε θα σας απογοητεύσουν σε καμία έξοδό σας! Όσο πιο απλά και ξεκάθαρα είναι τα χρώματα και τα prints των ρούχων σας, τόσο πιο εύκολος θα γίνει κι ο συνδυασμός τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργείτε εύκολα τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά outfits, χωρίς να υπεργεμίζετε τη βαλίτσα σας με περιττά ρούχα, που μπορεί και να σας δυσκολέψουν κατά τη διάρκεια του styling!

    Τι να φορέσω στις διακοπές

    Σχεδιάστε τις εμφανίσεις σας

    Αν θέλετε να απλοποιήσετε τη διαδικασία του πακεταρίσματος, αλλά και να αποφύγετε τη σύγχυση κατά το “χτίσιμο” των outfits σας, τότε ένας προμελετημένος σχεδιασμός θα σας φανεί ιδιαίτερα εξυπηρετικός. Προτού λοιπόν “πετάξετε” όλα τα ρούχα σας μέσα σε μια βαλίτσα, με την ελπίδα ότι θα χωρέσουν, ξεκινήστε να τα οργανώνετε σε στοίβες, για να έχετε κι εσείς μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

    Τώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς, που πιστεύετε ότι θα υπηρετήσουν τέλεια το στυλ σας, όσο θα βρίσκεστε μακριά από τις “ανέσεις” της ντουλάπας σας. Βήμα-βήμα, θα συνθέτετε κάθε σύνολο της ημέρας, θα νιώθετε σίγουρες με τις ενδυματολογικές σας αποφάσεις και θα έχετε διασφαλίσει ότι θα έχετε τα απαραίτητα για κάθε σας έξοδο. Άλλωστε, οι ευέλικτες και καλαίσθητες εμφανίσεις δε θέλουν κόπο, αλλά τρόπο!

    Διαβάστε περισσότερα:

    Βαλίτσα διακοπών: Πως να ντυθείτε έξυπνα, χωρίς να την υπεργεμίσετε

    Μην ξεχνάτε τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ

    Οι fashion lovers υποστηρίζουν ξανά και ξανά τη στυλιστική δύναμη που έχουν τα αξεσουάρ, ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες, αρκετά μέρη του σώματος μένουν ακάλυπτα, δίνοντας την ευκαιρία να τα “στολίσουμε” με τα πιο μοντέρνα κοσμήματα και αξεσουάρ. Μην ξεχνάτε ότι δε χρειάζεται να πακετάρετε όλη τη μπιζουτιέρα σας. Δύο με τρία ζευγάρια σκουλαρίκια, ένα κομψό κολιέ κι ένα anklet, μπορούν να φορεθούν άνετα και το πρωί, αλλά και το βράδυ.

    Όσον αφορά τα αξεσουάρ, μερικά must-have και πολυχρηστικά κομμάτια, επιτελούν άριστα το έργο τους. Τα γυαλιά ηλίου κι οι ψάθινες τσάντες αποτελούν αναπόσπαστα items για τα καλοκαιρινά looks. Από την άλλη, τα μαντήλια υπηρετούν άψογα τη νησιώτικη αισθητική, δίνουν μια μοναδική νότα πολυτέλειας στο τελικό σύνολο και δεν πιάνουν καθόλου χώρο μέσα στη βαλίτσα. Μπορούν να φορεθούν και σαν κορδέλα στα μαλλιά σας ή να λειτουργήσουν σαν διακοσμητικό στοιχείο στο χερούλι της τσάντας σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο σαγηνευτικό!

    Οι καλοκαιρινές διακοπές σας περιμένουν για να αναδείξετε την πιο ανάλαφρη και στυλάτη εκδοχή του εαυτού σας. Ντυθείτε και πακετάρετε έξυπνα τη βαλίτσα διακοπών με όλες τις συμβουλές που σας παραθέσαμε και απολαύστε μοναδικές στιγμές στυλιστικής ξεγνοιασιάς!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Calliehttp://anthomeli.com%20
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης