ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μεγάλωσαν τα παιδιά σου και θέλεις μια νέα καριέρα; Σκέψου το real estate

    Εάν διαβάζεις αυτό το άρθρο, πιθανότατα βρίσκεσαι σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σου. Τα παιδιά σου έχουν μεγαλώσει, έχεις δώσει όλη σου την αγάπη και φροντίδα, και τώρα αισθάνεσαι έτοιμη να κάνεις κάτι για σένα. Ίσως αναζητάς μια νέα καριέρα που θα σου επιτρέπει να συνδυάσεις την εργασία με τη μητρότητα και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Έχω να σου προτείνω μια επιλογή που μπορεί να μην είχες σκεφτεί: το real estate!

    Γιατί νέα καριέρα στο Real Estate;

    Ευελιξία

    Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για εμάς τις μαμάδες είναι η εύρεση μιας εργασίας που να προσφέρει ευελιξία. Στο real estate, εσύ καθορίζεις το πρόγραμμα σου. Μπορείς να προγραμματίσεις συναντήσεις και προβολές ακινήτων σύμφωνα με το δικό σου χρονοδιάγραμμα και να είσαι εκεί για τα παιδιά σου όταν σε χρειάζονται.

    Ανεξαρτησία

    Ως κτηματομεσίτρια, έχεις την ευκαιρία να ορίζεις εσύ τον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αναπτύξεις την καριέρα σου με τον δικό σου ρυθμό, χωρίς να πρέπει να απολογείσαι σε κανέναν. Η ανεξαρτησία αυτή μπορεί να είναι πολύ αναζωογονητική μετά από τόσα χρόνια αφιερωμένα στην οικογένεια.

    Κοινωνικές Δεξιότητες

    Μην ξεχνάς ότι ως μητέρα έχεις αναπτύξει εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες. Η επικοινωνία, η διαπραγμάτευση και η διαχείριση χρόνου είναι όλα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις στο real estate. Οι πελάτες σου επίσης θα εκτιμήσουν την κατανόηση και την ευαισθησία που φέρνεις στη συνεργασία.

    Νέα καριέρα στο real estate με εκπαίδευση στην Remax Plus Αλίμου

    Πώς να Ξεκινήσεις;

    Εκπαίδευση

    Εάν το real estate σου φαίνεται ενδιαφέρον, το πρώτο βήμα είναι η εκπαίδευση. Πολλές εταιρείες προσφέρουν σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα που μπορείς να παρακολουθήσεις. Υπάρχουν επίσης online μαθήματα που μπορείς να ολοκληρώσεις με τον δικό σου ρυθμό.

    Δικτύωση

    Ξεκίνα να δικτυώνεσαι με ανθρώπους στον χώρο. Μίλα με άλλες κτηματομεσίτριες, παρακολούθησε εκδηλώσεις και σεμινάρια και μη διστάσεις να ζητήσεις συμβουλές. Η δικτύωση είναι κλειδί για την επιτυχία στο real estate.

    Εργαλεία και Τεχνολογία

    Στην εποχή μας, η τεχνολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Εκπαιδεύσου σε εργαλεία και πλατφόρμες που θα κάνουν τη δουλειά σου πιο αποτελεσματική. Από τις εφαρμογές διαχείρισης πελατών μέχρι τα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχει πληθώρα εργαλείων που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Τι να Περιμένεις;

    Οικονομικές Ευκαιρίες

    Το real estate μπορεί να είναι πολύ επικερδές, ανάλογα με την αγορά και την αφοσίωσή σου. Υπάρχει η δυνατότητα για υψηλές απολαβές και μπόνους, ειδικά αν είσαι καλή στη δουλειά σου και χτίσεις ένα δυνατό δίκτυο πελατών.

    Συναισθηματική Ικανοποίηση

    Η αίσθηση ότι βοηθάς ανθρώπους να βρουν το σπίτι των ονείρων τους ή να επενδύσουν σε ακίνητα είναι ανεκτίμητη. Θα βλέπεις καθημερινά την ευγνωμοσύνη και την ικανοποίηση στα πρόσωπα των πελατών σου και πίστεψε με αυτό είναι μεγάλη ανταμοιβή.

    Συνεχής Μάθηση

    Ο τομέας του real estate είναι δυναμικός και συνεχώς μεταβαλλόμενος. Θα έχεις την ευκαιρία να μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα και να εξελίσσεσαι επαγγελματικά.

    Νέα καριέρα στο real estate με εκπαίδευση στην Remax Plus Αλίμου

    Από πού να ξεκινήσεις – ReMaxPlus

    Τώρα που έχεις πάρει την απόφαση να εξερευνήσεις μια καριέρα στο real estate, ίσως αναρωτιέσαι από πού να ξεκινήσεις. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εισέλθεις δυναμικά σε αυτόν τον χώρο είναι να συνεργαστείς με μια εταιρεία που έχει αποδεδειγμένη επιτυχία και εμπειρία.

    Και εδώ έρχεται η RE/MAX Plus!

    Η RE/MAX Plus είναι το κορυφαίο μεσιτικό γραφείο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, γνωστό για την επαγγελματικότητα, την αξιοπιστία και την υποστήριξη που προσφέρει στους συνεργάτες του. Ανάμεσα στους κορυφαίους συμβούλους ακινήτων της RE/MAX Plus περιλαμβάνονται γυναίκες που συνδύασαν αρμονικά την μητρότητα με την καριέρα. Γιατί να μην γίνεις και εσύ μια από αυτές;

    Κάνε το πρώτο βήμα να τους γνωρίσεις καλώντας στο τηλέφωνο 210 9851222  ή συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρεις εδώ. Μην αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μια πολλά υποσχόμενη καριέρα σε περιμένει!

    Pin it for later

    Μεγάλωσαν τα παιδιά σου και θέλεις μια νέα καριέρα; Σκέψου το real estate 3

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης