ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ψάχνεις για δουλειά; Κάνε καριέρα στο real estate και στα κτηματομεσιτικά

    Καθώς ζούμε σε μια εποχή όπου οι γυναίκες καλούνται να ισορροπήσουν ανάμεσα στη καριέρα και τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους, η επιλογή ενός επαγγέλματος που προσφέρει ευελιξία και ανεξαρτησία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αν ψάχνεις για δουλειά που θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις τη δική σου επαγγελματική πορεία και γιατί όχι καριέρα, ενώ παράλληλα μπορείς να αφιερώνεις χρόνο στην οικογένειά σου, τότε το real estate και τα κτηματομεσιτικά μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για σένα.

    Ο ρόλος της γυναίκας στον χώρο του real estate

    Παρά την πρόοδο που έχει επιτευχθεί όσον αφορά στην ίση μεταχείριση των φύλων, πολλές γυναίκες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προκλήσεις όταν προσπαθούν να χτίσουν μια επιτυχημένη καριέρα. Ειδικά όταν πρόκειται για μητέρες με μικρά παιδιά, οι επαγγελματικές επιλογές είναι περιορισμένες, με τις γυναίκες να κατευθύνονται συχνά σε θέσεις όπως η γραμματειακή υποστήριξη ή οι πωλήσεις.

    Ωστόσο, υπάρχει ένας τομέας που προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου ή εκπαιδευτικού επιπέδου: το real estate. Στον χώρο αυτό, η επαγγελματική εξέλιξη βασίζεται στην προσωπική προσπάθεια και την επιμονή, ενώ ο καθένας μπορεί να ορίσει το ωράριο και τον τρόπο που θα εργαστεί. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μια γυναίκα που θέλει να συνδυάσει την καριέρα με τη δημιουργία οικογένειας.

    Γιατί το real estate είναι ιδανικό για σένα

    Ως σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μπορείς να διαμορφώσεις το πρόγραμμά σου όπως εσύ επιθυμείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να είσαι παρούσα στις σημαντικές στιγμές της οικογένειάς σου, χωρίς να θυσιάζεις την επαγγελματική σου επιτυχία. Μπορείς να εργάζεσαι από το σπίτι, να ορίζεις τα δικά σου ραντεβού και να διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου με τρόπο που να ταιριάζει στον δικό σου ρυθμό ζωής.

    Επιπλέον, το επάγγελμα του συμβούλου ακίνητης περιουσίας είναι ιδανικό για γυναίκες, καθώς πολλές από τις δεξιότητες που απαιτούνται – όπως η υπομονή, η προσοχή στη λεπτομέρεια, η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση – είναι έμφυτες. Πολλές γυναίκες έχουν καταφέρει να διαπρέψουν στον χώρο του real estate, δημιουργώντας τις δικές τους ιστορίες επιτυχίας.

    Ψάχνεις για δουλειά; Κάνε καριέρα στο real estate και στα κτηματομεσιτικά
    Αν ψάχνεις για δουλειά μάθε εδώ τι χρειάζεσαι για να γίνεις σύμβουλος ακίνητης περιουσίας

    Τι χρειάζεσαι για να γίνεις σύμβουλος ακίνητης περιουσίας

    Το καλύτερο με το real estate είναι ότι δεν απαιτεί συγκεκριμένη εκπαίδευση ή προϋπηρεσία. Εάν έχεις σπουδές στα οικονομικά, στα λογιστικά, στα νομικά ή είσαι πολιτικός μηχανικός/αρχιτέκτονας, σίγουρα θα έχεις ένα πλεονέκτημα. Ωστόσο, η δυναμική προσωπικότητα, η αγάπη για τον άνθρωπο, η υπευθυνότητα και η ισχυρή θέληση είναι τα πιο σημαντικά εφόδια για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως μεσίτρια.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Η βοήθεια που θα έχεις αν ψάχνεις για δουλειά στα κτηματομεσιτικά

    Στη RE/MAX Plus, στο κορυφαίο μεσιτικό γραφείο στα Νότια Προάστια, μπορείς να έχεις πρόσβαση στα πιο δυναμικά εκπαιδευτικά προγράμματα και να λάβεις πλήρη υποστήριξη από τους συνεργάτες σου. Από την αρχική εκπαίδευση και την απόκτηση της επαγγελματικής σου άδειας, η RE/MAX Plus θα είναι πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσει να πετύχεις.

    Η εκπαίδευση όμως δεν σταματά ποτέ στον χώρο του real estate. Η συνεχής μάθηση και ενημέρωση είναι απαραίτητες για να μπορείς να ανταγωνίζεσαι και να ξεχωρίζεις. Η RE/MAX Plus προσφέρει επιπλέον μια ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα που βοηθά κάθε σύμβουλο ακινήτων να συνεργάζεται με ολόκληρο το κτηματομεσιτικό δίκτυο της RE/MAX και να προβάλει τις αγγελίες των πελατών του.

    Ακόμη και μετά την αρχική εκπαίδευση, οι brokers της RE/MAX Plus θα είναι πάντα στο πλευρό σου για να σε συμβουλεύουν, να σε ενθαρρύνουν και να σε στηρίζουν σε αυτή την όμορφη πορεία προς την επαγγελματική επιτυχία.

    RE/MAX Plus  Λ. Ποσειδώνος 13 (κτίριο AEGEAN), Άλιμος Τηλ: 210 9851222 – remaxplus.gr

    Ψάχνεις για δουλειά; Κάνε καριέρα στο real estate και στα κτηματομεσιτικά
    Ψάχνεις για δουλειά; Κάνε καριέρα στο real estate. Κάνε κι εσύ το πρώτο βήμα προς μια νέα ζωή.

    Κάνε το πρώτο βήμα προς μια νέα ζωή και μια καριέρα στο real estate

    Αν σκέφτεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου και αναζητάς έναν τομέα που θα σου προσφέρει επαγγελματική και προσωπική ικανοποίηση, τότε το real estate μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Το να γίνεις σύμβουλος ακίνητης περιουσίας δεν είναι μόνο μια επαγγελματική απόφαση, αλλά και μια ευκαιρία να διαμορφώσεις τη ζωή σου όπως επιθυμείς.

    Αν αισθάνεσαι ότι αυτός ο τομέας σου ταιριάζει, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με τη RE/MAX Plus. Θα βρεις το περιβάλλον και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη καριέρα. Κάνε σήμερα το πρώτο βήμα και ανακάλυψε τις ευκαιρίες που σε περιμένουν στον συναρπαστικό κόσμο του real estate.

    Pin it for later

    Ψάχνεις για δουλειά; Κάνε καριέρα στο real estate και στα κτηματομεσιτικά 3
    Ψάχνεις για δουλειά; Κάνε καριέρα στο real estate και στα κτηματομεσιτικά 5

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Νομίζω πως δίνονται πολλές ευκαιρίες για εργασία φτάνει κανείς να θέλει να εργαστεί. Μου αρέσει που δίνεται έμφαση στις γυναίκες σε αυτό το άρθρο! Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το ότι εκτός από την αρχική εκπαίδευση και την απόκτηση της επαγγελματικής άδειας η εταιρεία προσφέρει την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα προς βοήθεια κάθε συμβούλου ακινήτων.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης