ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    60+ δωρεάν εκτυπώσιμα στα ελληνικά για κάθε χρήση

    Από τότε που ξεκινήσαμε το blogging και έως και σήμερα, επιθυμούσαμε με την Κατερίνα να ευχαριστούμε τον κόσμο που μας επισκέπτεται, θέλοντας να του δώσουμε “κάτι πίσω”. Αυτό το κάναμε κυρίως με δύο τρόπους. Είτε μέσω διαγωνισμών (νομίζω δεν έχουμε μετρήσει ποτέ πόσους έχουμε κάνει) είτε μέσω των άρθρων μας που περιείχαν δωρεάν εκτυπώσιμα στα ελληνικά. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα έχουμε βρει πάρα πολλές φορές σε ανύποπτο χρόνο ανθρώπους να τα χρησιμοποιούν χωρίς καν να ξέρουν ότι είναι τα δικά μας! Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σας επιστρέφαμε την αγάπη σας κι εμείς γεμίζαμε χαρά.

    Παρόλο που στο μενού της αρχικής σελίδας υπάρχουν τα εκτυπώσιμα που έχουμε φτιάξει έως τώρα σε ξεχωριστή κατηγορία, θελήσαμε να φτιάξουμε και μια ανάρτηση καθώς έτσι θα είναι πιο εύκολο να σας την στέλνουμε όταν μας ρωτάτε: “Τι εκτυπώσιμο έχετε για την τάδε περίσταση;” Ε, τώρα θα σας στέλνουμε αυτή την ανάρτηση και θα μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Παρακάτω τα έχουμε μάλιστα χωρίσει σε κατηγορίες και θα χαρούμε πολύ να μας πείτε τι άλλα εκτυπώσιμα θα θέλατε να δείτε από εμάς.

    Δωρεάν εκτυπώσιμα – Δωρεάν εκτυπώσιμες λίστες- Δωρεάν λήψεις

    Εκτυπώσιμα για τη δασκάλα/δάσκαλο

    Εκτυπώσιμα για σχολείο

    Εκτυπώσιμα για τη μαμά

    Εκτυπώσιμα για τον μπαμπά

    Εκτυπώσιμα με παιχνίδια

    60+ δωρεάν εκτυπώσιμα στα ελληνικά για κάθε χρήση

    Εκτυπώσιμα για το Πάσχα

    Εκτυπώσιμα για τα Χριστούγεννα

    Εκτυπώσιμα για το halloween

    Εκτυπώσιμα για πάρτυ

    Εκτυπώσιμα για reading challenge

    Εκτυπώσιμα για προσωπική οργάνωση

    Εκτυπώσιμα για την οργάνωση της κουζίνας/σπιτιού

    60+ δωρεάν εκτυπώσιμα στα ελληνικά για κάθε χρήση
    Ιδέα για δώρο δασκάλου συν δωρεάν εκτυπώσιμα

    Εκτυπώσιμα χρήσιμα για γονείς και παιδιά

    Εκτυπώσιμα για ταξίδια

    Εκτυπώσιμο για γάμο


    Πως να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο

    Για να κατεβάσετε δωρεάν τα εκτυπώσιμο και να τα εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο κουτάκι που υπάρχει σε κάθε άρθρο με εκτυπώσιμο. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον που σημαίνει πως αυτή τη διαδικασία θα την κάνετε μόνο μία φορά!

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.


    Όπως είδατε στο Ανθομέλι (anthomeli.com) μπορείτε να βρείτε πολλές εκτυπώσιμες λίστες με ιδέες ή λίστες για οργάνωση, δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία, πατρόν για κατασκευές, εκτυπώσιμα παιχνίδια και πολλά ακόμα για όλους εσάς τους αναγνώστες μας νέους και παλιούς. Δωρεάν λήψεις για όλους: για τη μαμά, για τον μπαμπά, για τα παιδιά, για τους εφήβους, για τις μικρομαμάδες αλλά και για τους δασκάλους και τις δασκάλες. Για τους ταξιδιώτες, τους λάτρεις του πάρτυ, τους οργανωτικούς αλλά και για τους βιβλιοφάγους!

    Διαβάστε περισσότερα:

    Το συγκεκριμένο άρθρο μας θα συνεχίσει να ανανεώνεται με τα νέα εκτυπώσιμα μας κάθε φορά που θα φτιάχνουμε κάτι καινούργιο. Και παρόλο που ο χρόνος μας είναι λιγοστός πλέον, να ξέρετε ότι δεν σας ξεχνάμε και πάντα θέλουμε να γυρίζουμε πίσω την αγάπη σας με κάθε τρόπο.

    Κάλη και Κατερίνα

    Pin it for later

    60+ δωρεάν εκτυπώσιμα στα ελληνικά για κάθε χρήση 3

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης