ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πλήρης οδηγός για λεύκανση δοντιών και σπρέι στόματος

    Εσείς τι κάνετε καθημερινά για τα δόντια σας εκτός από το πλύσιμο ή το νίμα; Γνωρίζετε πως μπορούμε να κάνουμε λεύκανση και στο σπίτι με ειδικές οδοντόκρεμες; Γνωρίζετε για τα σπρέι στόματος για την καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος; Η λεύκανση δοντιών στο σπίτι και τα σπρέι στόματος μπορούν να συνεισφέρουν στην καθημερινή φροντίδα του στόματός μας βοηθώντας μας να αποκτήσουμε λαμπερό χαμόγελο λάμψη και φρέσκια αναπνοή.

    Η λεύκανση δοντιών στο σπίτι

    Η λεύκανση δοντιών μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ένα ακόμα πιο εκθαμβωτικό χαμόγελο. Η διαδικασία λεύκανσης δοντιών δεν έχει ως στόχο μόνο την λάμψη. Καθημερινά όλοι μας καταναλώνουμε τρόφιμα, ποτά και ροφήματα όπως ο καφές που μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητους λεκέδες στα δόντια και η λεύκανση βοηθάει στην απομάκρυνσή τους.

    Συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της λεύκανσης δοντιών στο σπίτι. Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας θα σας προτείνει την κατάλληλη μέθοδο λεύκανσης για τα δόντια σας, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της στοματικής υγείας σας.

    Διαβάστε ακόμα: Οδοντίατρος: πως έμαθε η Μελίτα να μην φοβάται

    Πλήρης οδηγός για λεύκανση δοντιών και των σπρέι στόματος
    Εσύ έχει δοκιμάσει να κάνει λεύκανση; Είδες αποτέλεσμα;

    Η μαγεία της λεύκανσης δοντιών

    Η διαδικασία της λεύκανσης δοντιών έχει εξελιχθεί προσφέροντας τρόπους ώστε να αποκτήσουμε δόντια με λάμψη χωρίς να πάμε στο οδοντιατρείο.

    1. Οδοντόπαστες λεύκανσης

    Οι περισσότερες οδοντόπαστες λεύκανσης περιέχουν ειδικά συστατικά που βοηθούν στην απομάκρυνση των λεκέδων. Επιλέξτε μια που να περιέχει άλας ή αντιοξειδωτικά για επιπλέον οφέλη.

    2. Κρεμώδεις οδοντόκρεμες με διοξείδιο του υδρογόνου

    Στην αγορά υπάρχουν οδοντόκρεμες που περιέχουν διοξείδιο του υδρογόνου και μπορεί να είναι αποτελεσματικές για την βελτίωση της απόχρωσης των δοντιών σας.

    3. Φυσική λεύκανση με σόδα και φρούτο

    Μια φυσική εναλλακτική λύση είναι η δημιουργία πάστας με σόδα και φρούτο. Η σόδα μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των λεκέδων, ενώ τα φρούτα παρέχουν φυσικό λευκαντικό. Ωστόσο η μέθοδος αυτή δεν προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα με τις επαγγελματικές διαδικασίες λεύκανσης και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς σε ορισμένες περιπτώσεις.

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι: Παιδοδοντίατρος: 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

    Σπρέι στόματος για φρεσκάδα που διαρκεί

    Εκτός από τη λεύκανση, τα σπρέι στόματος είναι μια άλλη καλή επιλογή για τη διατήρηση της στοματικής φρεσκάδας. Προσωπικά όταν είμαι νηστική αρκετή ώρα μυρίζει η αναπνοή μου. Σε αυτή την περίπτωση ένα spray στόματος για την κακοσμία είναι η ιδανική λύση τουλάχιστον ώσπου να μπορέσω να φάω και φυσικά να πλύνω τα δόντια μου.

    Τι κάνει ένα spray στόματος;

    Τα σπρέι στόματος δεν προσφέρουν όμως μόνο φρεσκάδα αλλά έχουν και πολλά οφέλη για τη στοματική υγεία. Πρώτον, καταπολεμούν την κακοσμία με τις αντιβακτηριακές ιδιότητές τους καταπολεμώντας τα βακτήρια του στόματος που προκαλούν κακοσμία. Δεύτερον, προστατεύουν τα δόντια από την οξείδωση και τέλος με τα συστατικά που περιέχουν αυξάνουν την παραγωγή σάλιου προσφέροντας ανακούφιση στο ξηρό στόμα.

    Πλήρης οδηγός για λεύκανση δοντιών και των σπρέι στόματος
    Τα σπρέι στόματος κυκλοφορούν σε μικρές συσκευασίες και μπορείς να τα έχεις πάντα μαζί σου για χρήση ανά πάσα στιγμή

    Επιλογές spray στόματος

    Υπάρχουν πολλές επιλογές για spary στόματος. Υπάρχουν spray με φυσικά συστατικά όπως έλαια μέντας, ευκάλυπτου ή αλόη βέρα για φρεσκάδα στην αναπνοή. Κάποια άλλα επικεντρώνονται στην κακοσμία και όπως προανέφερα στην καταπολέμηση των βακτηρίων και τέλος κάποια είναι ειδικά για ευαίσθητα δόντια αφού περιέχουν φθόριο.

    Χρησιμοποιείτε το σπρέι στόματος καθημερινά, ιδίως μετά από γεύματα, για αποτελέσματα που θα διαρκέσουν και ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσεις χωρίς να υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.

    Συνδυάζοντας προσεκτικά προϊόντα για τη λεύκανση των δοντιών αλλά και spray στόματος μπορούμε να αναδείξουμε τη φυσικά λάμψη των δοντιών μας και να έχουμε ένα λαμπερό χαμόγελο.

    Μαθαίνουμε στα παιδιά για τη σημασία της φροντίδας των παιδιά με την βοήθεια ενός δωρεάν εκτυπώσιμου που θα βρείτε εδώ.

    Εσείς χρησιμοποιείτε κάποιο από τα προϊόντα που σας προτείνουμε; Αν ναι, ποια η γνώμη σας;

    Pin it for later

    Πλήρης οδηγός για λεύκανση δοντιών και σπρέι στόματος 3
    Πλήρης οδηγός για λεύκανση δοντιών και σπρέι στόματος 5

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης