Σήμερα ξύπνησα από τις 6 το πρωί. Τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι με τις κότες το βράδυ και το πρωί ξυπνάω πολύ νωρίς. Σήμερα όμως για να προλάβω να ετοιμάσω την προηγούμενη από αυτή ανάρτηση, ούτε καφέ έκανα. Ετοίμασα τα παιδιά για το σχολείο και μετά το πρόγραμμα είχε Σχολή Γονέων. Αλλά με άδειο στομάχι δεν λέει! Σταμάτημα για βενζίνη και μετά στον φούρνο για καπουτσινάκι και κουλουράκι. Έτσι αποδίδει καλύτερα κανείς!
Kathy
———————————————————————————–
Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:
365 days of bliss
Έκανε κι η μύγα blog
Moments
marianth
beloved ideas
aMaryllis
gunaikeies-upotheseis
2.5 megapixels
The wandering Deer
Taelia 88
Έκανε κι η μύγα blog
Moments
marianth
beloved ideas
aMaryllis
gunaikeies-upotheseis
2.5 megapixels
The wandering Deer
Taelia 88
Νέες συμμετοχές είναι πάντα ευπρόσδεκτε
Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.
Μμμμ πάρα πολύ ωραία!!! Και το κουλουράκι θεσπέσιο! Πως τα καταφέρνεις και ξυπνάς τόσο νωρίς; Με τίποτα δεν τα καταφέρνω, όσο και αν έιναι ωραίο το πρωινό ξύπνημα, ειδικά με ένα τέτοιο πρωινό!
Μμμμ τι ωραία εικόνα και τι νόστιμο σνακ! Άλλη μια απόδειξη ότι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα!
Φιλιά
Τι ωραία!!! Μου αρέσει τόσο πολύ το κουλουράκι!!! Ωραία φωτογραφία!!!
κουλουράκι Θεσσαλονίκης;
Οντως το κουλούρι θεσσαλονίκης δεν συγκρίνεται με τίποτα. Εδώ στην Αθήνα δεν ευχαριστιέμαι κουλούρι, ή πολύ ψωμένιο ή πολύ σκληρό. Τέλος πάντων ελπίζω να έμαθες πράγματα όμορφα στη σχολή γονέων και να ξεκίνησε καλά η μέρα σου. Περιμένουμε το αύριο με αγωνία!Callie by Anthomeli
Μου αρέσουν οι φωτογραφιες σου,που δείχνεις το θέμα σου διαφορετικά και όχι με μια απλή φωτογραφία.Καλό πρωινό.
6 το πρωί;;; Χαρά στο κουράγιο σου.. και γενικά μπράβο σε όλους όσους ξυπνάνε τόσο νωρίς!! Αλλά κουλουράκι – καπουτσίνο βοηθούν κάπως την κατάσταση!! χαχα! Φιλιά!
Τί ωραία φωτό!
Έκανες το ιδανικό πρωινό!