ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Η Εssence και τα summer must-have καλλυντικά της

    Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία καλλυντικών Essence έχει κάνει πάταγο στην αγορά χάρη στις καμπάνιες μάρκετινγκ που δημοσιεύει στα Social Media αλλά και στις εξαιρετικά καλές τιμές της. Τα δύο αυτά στοιχεία την κάνουν ασυναγώνιστη στην αγορά καλλυντικών που απευθύνονται σε εφήβους και είναι συνήθως τα πρώτα καλλυντικά που αποκτούν τα κορίτσια στην προεφηβική τους και εφηβική τους ηλικία. Τα ράφια των σταντ στα καταστήματα καλλυντικών δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν και πάλι καλά που υπάρχουν και τα οnline καταστήματα καλλυντικών που διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που πολλές φορές στα φυσικά καταστήματα είναι sold-out. Πάμε όμως να μάθουμε ποια είναι τελικά αυτή η εταιρεία!

    Σύντομη ιστορική αναδρομή της εταιρείας Essence

    H Essence ιδρύθηκε στη Γερμανία το 2001 από την Christina Oster-Daum, η οποία οραματιζόταν τη δημιουργία ενός brand που θα συνδύαζε την ποιότητα με τις προσιτές τιμές. Οι Έλληνες καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της το 2007 που έγινε η πρώτη εισαγωγή και από τότε δεν έχουν σταματήσει να αδειάζουν τα ράφια. Σημαντικό αντίκτυπο για την άνοδο του brand είχαν φυσικά και τα Social Media με τα video της εταιρείας να γίνονται viral στο tiktok.

    H διάθεση των προϊόντων γίνεται από την εταιρεία Cosnova Beauty (που ανήκει στην Christina) μαζί με άλλα brands, όπως η Catrice. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι φυσικά δερματολογικά ελεγμένα, δεν διενεργούνται δοκιμές σε ζώα και συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε γενικές γραμμές, η εταιρεία στηρίζει την βιωσιμότητα και την ηθική και είναι γνωστή για τις φιλανθρωπικές της δράσεις και τη συμμετοχή της σε προγράμματα κοινωνικής ευθύνης.

    Η Εssence και τα summer must-have καλλυντικά
    Η Εssence και τα summer must-have καλλυντικά της 3

    Ποικιλία Προϊόντων

    Η Essence προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που δεν προορίζονται μόνο για τους εφήβους αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες. Ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ώριμων προσώπων. Θα βρείτε όμως σίγουρα εκεί δίπλα στα εφηβάκια σας κι εσείς κάποια προϊόντα που θα σας κλέψουν την καρδιά όπως σκιές, πούδρες και γκλος. Όσο για τα παιδιά σας, θα βρουν τα πάντα… αρκεί να υπάρχουν στα ράφια. Μια σύντομη λίστα περιλαμβάνει:

    • Προϊόντα μακιγιάζ για το πρόσωπο (foundation, πούδρες, ρουζ)
    • Προϊόντα για τα μάτια (σκιές, μάσκαρα, μολύβια, eyeliner)
    • Προϊόντα για τα χείλη (κραγιόν, γκλος)
    • Προϊόντα για τα νύχια (βερνίκια νυχιών, θεραπείες νυχιών, sticker)
    • Αξεσουάρ μακιγιάζ (πινέλα, σφουγγαράκια)

    Tα summer must-have της Essence

    Κάνοντας μια μικρή σύσκεψη με το κορίτσι μου που αγαπούσε και αγαπάει ακόμα τη καλλυντικά της essence καταλήξαμε σε ορισμένα προϊόντα που σίγουρα θα ήθελε να αποκτήσει κάθε έφηβη. Και μην φοβάστε να πείτε ναι, καθώς είναι απόλυτα προσιτά στην τιμή τους.

    Juicy Bomb: Το απόλυτο καλλυντικό προϊόν για κάθε εφηβικό νεσεσέρ. Τα κορίτσια τρελαίνονται, το κάνουν sold out στην στιγμή και φυσικά βγαίνει σε πολλές αποχρώσεις.

    Essence What a Tint: Το απόλυτο 2σε1 προϊόν! Ρουζ και lipgloss σε ένα προϊόν. Γυαλάδα, φρεσκάδα, χρώμα και έτοιμες για τις πρώτες βόλτες του καλοκαιριού. Δεν κολλάει και διαρκεί αρκετά (σε εφηβικό πρόσωπο).

    Lash Princess Mascara: H μάσκαρα που αγαπάνε όλα τα κορίτσια για τα πρώτα τους βήματα στο μακιγιάζ, Θα την βρείτε σε διάφορες version, όπως για όγκο ή μήκος.

    Lash and Brow: Σε μια φάση της ζωής τους που στα κορίτσια δεν επιτρέπεται ακόμα να βγάλουν τα φρύδια τους, η περιποίησή τους είναι πολύ σημαντική για αυτά. Οπότε για να δαμάσετε τα εφηβικά φρύδια δοκιμάστε την ειδική μάσκαρα φρυδιών χωρίς χρώμα.

    Σκιές The Nude Edition ή The Pink Edition: H αλήθεια είναι ότι θα ήταν αντιαισθητικό να δεις ένα μικρό κορίτσι με πολύ έντονη σκιά. Για αυτό τα χρώματα της συγκεκριμένης παλέτας είναι πολύ ελαφριά. Εμείς αγαπάμε αυτά σε nude ή ροζ αποχρώσεις. Ιδανική για τα πρώτα τους βήματα στο makeup.

    Η Εssence και τα summer must-have καλλυντικά
    Η Εssence και τα summer must-have καλλυντικά της 4

    Με την Μελίτα προσπαθήσαμε να μην παρασυρθούμε και αναφέρουμε όσα προϊόντα έχουμε ή τέλος πάντων όσα έχουμε χρησιμοποιήσει. Επιλέξαμε πέντε προϊόντα από διαφορετικές κατηγορίες για να σας δώσουμε και μια ιδέα για δώρο καθώς και τα πέντε αυτά καλλυντικά μπορούν να μπουν σε ένα ωραίο νεσεσέρ και να δοθούν ως δώρο σε ένα εφηβάκι που τώρα ξεκινάει το ταξίδι του στον κόσμο των καλλυντικών. Θα χαρούμε ωστόσο να μάθουμε και τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα ή εφηβικά brands.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης