Σήμερα μετατρέπουμε μια κορνίζα σε κλειδοθήκη! Μια πρακτική και εύκολη κατασκευή. Μια diy κλειδοθήκη από τα χεράκια σας. Προσωποποιήστε τον χώρο υποδοχής στο σπίτι σας προσθέτοντας και μια δική σας φωτογραφία και γίνετε πρακτικοί! Όχι πια άλλα χαμένα κλειδιά!
Εδώ θα βρείτε όλες μας τις do it your self προτάσεις μας αλλά και τις ιδέες μας για τον σπίτι και τον κήπο.
Που θα βρείτε το tutorial για την diy κλειδοθήκη
Tο tutorial είναι δημοσιευμένο στο online περιοδικό Cook Craft Create. Τα τεύχη του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ και να τα ξεφυλλίσετε δωρεάν. Στο Ανθομέλι μπορείτε να βρείτε πλέον στις αναρτήσεις μας τα δικά μας diy με όλη τη διαδικασία κατασκευής. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα υπέροχες ιδέες στις σελίδες των περιοδικών που αξίζει να τις αναζητήσετε.
Η έκδοση του δωρεάν online περιοδικού Cook Craft Create ξεκίνησε στις 25/11/2013! Η ιδέα να υλοποιηθεί μια τέτοια ομαδική δουλειά ήταν της Αθηνά από το blog Craftoholic. Στο περιοδικό αυτό συμμετείχαν πολλές φίλες bloggers απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν μια πάρα πολύ δημιουργική δουλειά. Κάθε μήνα ανέβαινε στην πλατφόρμα ISSUE ένα δωρεάν τεύχος με tutorial για diy δημιουργίες απ’ όλες τα μέλη της ομάδας.
Δυστυχώς η έλλειψη χρόνου, η ανάγκη για να υπάρχει κάποιο δημιουργικό τμήμα που θα αναλάμβανε το στήσιμο του περιοδικού μας αλλά και έλλειψη χορηγών μας ανάγκασε να σταματήσουμε την έκδοσή του. Στο Ανθομέλι μπορείτε να βρείτε πλέον στις αναρτήσεις μας τα δικά μας diy. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα υπέροχες ιδέες στις σελίδες των περιοδικών που αξίζει να τις αναζητήσετε.
Κάλη
Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.
Τι ωραια!!! Παω να διαβάσω.Καλημέρα κορίτσια.
Μου χρειάζεται μια τέτοια κλειδοθήκη οπωσδήποτε!!Καλημέρα ανθομελένιες μου,σας φιλώ♥
τέλειο το περιοδικό…τέλεια και η κλειδοθήκη!!!!
Πολύ όμορφη κατασκευή!!! Μπράβο σας!!!
Μαρίνα – Όλγα
Πολύ ωραία ιδέα! Πάω να δω το ιστολόγιο!
Γλύκα το καδράκι! Τι όμορφη φωτογραφία μέσα σε αυτό! <3
Φιλιά κορίτσια μου!!!