Αρχική ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καλοκαιρινές πυτζάμες… για να σωθείτε

Καλοκαιρινές πυτζάμες… για να σωθείτε

1
Καλοκαιρινές πυτζάμες… για να σωθείτε

Μη γελάσετε… αλλά ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω κατά τον έγγαμο βίο μου είναι η διαφορά θερμοκρασίας με τον άντρα μου! Ναι, καλά διαβάσατε! Γιατί μπορεί να είναι κατακαλόκαιρο αλλά εγώ δεν αντέχω να κοιμάμαι με το aircodition στο… 24! Εκείνος μπορεί να ιδρωκοπάει, οπότε να βγάζει πυτζάμες και να χαμηλώνει τη θερμοκρασία συνεχώς και πολλές φορές να μη σκεπάζεται παρά μόνο με ένα σεντονάκι, αλλά εγώ και την πυτζαμούλα μου τη θέλω και την πικέ μου τη θέλω αλλιώς… θα γίνω παγοκολώνα. Πώς ν’ αντέξω αυτά τα “βασανιστήρια”; Ξεχωριστά σκεπάσματα λοιπόν! Εκείνος σεντόνι, εγώ πικέ! Εκείνος μόνο μποξεράκι, εγώ πυτζάμα!

Είπα πυτζάμα! Άλλος μπελάς κι αυτός! Άντε να βρω καλοκαιρινή πυτζάμα που να με βολεύει! Να μην είναι στενή, να είναι δροσερή, να μην είναι ανοιχτή στον λαιμό και κρυώνω από τον κρύο αέρα, αλλά ούτε και κλειστή για να ιδρώνω στον λαιμό. Να μην είναι τιράντα για να μπορώ να έχω τα χέρια μου έξω από τα σκεπάσματα αλλά και να μην είναι και μακρυμάνικη. Και συν όλα αυτά να είναι και νεανική! Η λύση ήταν μία! www.damakoupa.gr. Οι ειδικοί στις πυτζάμες! Και φυσικά βρήκα αμέσως αυτό που με βόλεψε!

Καλοκαιρινές πυτζάμες... για να σωθείτε!

Μία πυτζαμα με παντελόνι λίγο κάτω από το γόνατο αλλά όχι σφιχτό σαν κολάν μα ούτε και φαρδύ σαν βερμούδα! Με μπούζα που δεν με σφίγγει, με καλή λαιμόκοψη για την εποχή και με ανάλαφρο μανικάκι.

damakoupa_1

Δροσερό ύφασμα και φυσικά με ποιοτική ελληνική ραφή όπως φυσικά και όλες οι damakoupa πυτζάμες που έχω φορέσει κι εγώ αλλά και τα παιδιά μου. Μία πυτζάμα που σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της δεν είναι κλασική αλλά με κάνει να νιώθω ωραία όταν την φοράω! Γιατί μην ξεχνάτε πως την πυτζάμα μπορούμε να τη φοράμε και ως ένα άνετο ρούχο μέσα στο σπίτι.

Καλοκαιρινές πυτζάμες... για να σωθείτε!

Στο ταξίδι μου πριν λίγες μέρες στην Σταυρούπολη Ξάνθης, για παράδειγμα, τη φορούσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και μπορούσα άνετα να κάτσω στο μπαλκονάκι να απολαύσω το βιβλίο μου χωρίς να νιώθω ότι φοράω πυτζάμες! Άνεση κι εμφάνιση! 

Καλοκαιρινές πυτζάμες... για να σωθείτε!
Το βιβλίο “Σμαρώ. Από τον Βόσπορο στον Σηκουάνα” από τις εκδόσεις Μίνωας μου κρατούσε συντροφιά τις ημέρες του ταξιδιού μας στη Θράκη. Πρόκειται για ένα ερωτικό μυθιστόρημα που εξελλίσεται μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Παρισιού το 1953. Πραγματικά το αγάπησα!

Τέλος οι βραδινές διαφωνίες και συμφωνίες για τη θερμοκρασία! Πυτζάμα damakoupa για μένα έτσι όπως την θέλω εγώ κι είμαι σούπερ! 

Καλοκαιρινές πυτζάμες... για να σωθείτε!

Δείτε επίσης τα εκπληκτικά κολάν damakoupa που μας ενθουσίασαν με την ποιότητα, τα σχέδια και την εφαρμογή τους:

Spinning… αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ!

Ιδέα για Φωτογράφιση: Μαμά και Κόρη με fitness διάθεση


Το ότι εγώ βέβαια είμαι κρυοκουκούλα, όπως ίσως σκέφτεστε τώρα που με διαβάζετε, δεν σημαίνει ότι είστε κι εσείς! Οπότε σας προτείνω να πάτε μία βόλτα στο damakoupa.gr να δείτε όλα τα σχέδια! Νυχτικές κλασικές ή sexi, πυτζαμάκια με σορτς ή βερμούδα με κοντό μανίκι ή τιράντα. Η καλοκαιρινή συλλογή τους περιλαμβάνει επίσης και πολύ ωραία ρομπάκια αλλά και εσώρουχα. Φυσικά δεν λείπουν και τα καφτάνια. Η Ευδοξία και η Αναστασία είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. 

Τις πυτζάμες damakoupa θα τις βρείτε στο e-shop damakoupa.gr, στο κατάστημά τους στην Θεσσαλονίκη (Ολυμπιάδος και Γοργοποτάμου 2, Εύοσμος) αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. 

Δείτε επίσης: Πώς να διοργανώσετε το δικό σας πυτζάμα πάρτυ!


Επισκεφτείτε τους στο e-shop τους damakoupa.gr, όπου μπορείτε να βρείτε είδη για όλη την οικογένεια όπως πυτζάμες, νυχτικιές-homewear, ρομπάκια, εσώρουχα, κάλτσες αλλά και μαγιώ και καφτάνια για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις.

Από την σελίδα τους στο facebook, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα είδη που αναφέρονται σε γυναίκες και άντρες. Επίσης μπορείτε να βρείτε και μια ατελείωτη σειρά με σέξι εσώρουχα! Ακολουθήστε τους επίσης στο instagram @damakoupa για πυτζάμες και εσώρουχα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ